//Le' Awesome ❤
:'(
Monday, 27 February 2012 23:02 | 0 comments





Ya Allah , semalam hampir clash ! nasib baik dia pujuk aku balik . tapi dia yang mintak dulu ! dah tak tahan dengan perangai dia yang sukaa sangat menyakiti hati dan perasaan aku :'( asal nak clash je , macam-2 alasan lah yang dia bagi ! sakai pun ada -.- ish , aku sebenarnya nak focus kat exam yang dah nak dekat ni ! adoy . harap-2 keputusan aku okay :) AMIN ^^v okay lah sampai sini je untuk hari ni . bubye :D

OLD | NEW
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم . Heyy, you have been land on my bloggie ! Please be nice here and stay awesome okay ?