//Le' Awesome ❤
Show Off :p
Thursday, 26 January 2012 23:53 | 0 comments

Assalamualaikum , heyy !

okay hari ni aku nak cerita pasal sorang mamat ni , okayy lebih baik panggil abang , sebab nampak lebih tua . macam ni cerita nya , semalam aku tunggu syahira and soleha , tetiba aku nampak lah abang ni , dia bawa skateboard . then , dia macam saja-2 nak tunjuk-2 kat aku yang dia ni pandai naik skateboard , dia naik depan aku je then , aku pandang belakang tengok dia dah tak naik skateboard tuhh . okayy , nampak sangat abang nak SHOW OFF kan ? sorry to sayy , i tak minat skateboard okayy abang , kalau nak show off sangat gi la show off kat competition mana-2 kayy abang <3 okay lah bye !

ℒℴvℯ,
Rabiatul Adawiyah

OLD | NEW
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم . Heyy, you have been land on my bloggie ! Please be nice here and stay awesome okay ?