//Le' Awesome ❤
S E K O L A H ! : )
Tuesday, 10 January 2012 00:10 | 0 comments

Assalamualaikum , heyyo !

wow , macam-2 benda jadi kat sekolah . setiap hari mesti ada benda yang berlaku . yang paling best bagi aku lah kan , CIKGU PANGGIL AKU AND SYAHIRA TWINS ! hehe , padahal kitaorang memang twins pun , tapi twins tipu-2 je :D tapi yang tak best hari ni ialah , kerja sekolah --' memang belambak ! tak tahu lah bila nak buat , asyik online je , bila nak siap kerja sekolah , aku pun tak tahu lah . haih , okay lah nak gi siap kan kerja ni , kalau tak siap mampus kena cekik dengan cikgu :p bye-2 assalamualaikum :)

OLD | NEW
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم . Heyy, you have been land on my bloggie ! Please be nice here and stay awesome okay ?