//Le' Awesome ❤
The First Day Of School :D
Tuesday, 3 January 2012 21:29 | 0 comments

first day sekolah memang sangat memenatkan ! dah lah textbook baru dapat . tak pasal-2 kena bawa dalam beg berat-2 . fuhh , tapi alhamdulilah , semuanya berjalan dengan lancar :D time perhimpunan tadi , lawak ada , serious ada , sedih pun ada . (ehh jap-2 sedih ada ke ?) haih , buat apa aku tanya korang ? bukannya korang tahu pun :p hehe , okay lah nak solat zuhur ni , bye assalamualaikum. see ya in the next post :)

OLD | NEW
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم . Heyy, you have been land on my bloggie ! Please be nice here and stay awesome okay ?