//Le' Awesome ❤
ANNIVASARY 1 YEAR :3
Saturday, 6 April 2013 22:02 | 0 comments

Hi , assalamualaikum semuaaa ! Lama tak post story baru kat sini :3 busy sikit :p mwehehe . The story begins here ! Haa , hari tu 27/3/13 me and ijat date kat One Utama . masa tu , asyiqin , mirul a.k.a kepit xD , syahira and idham ada sekali . Mula-2 aku , syahira and syiqin tengah tunggu bas . Sepatutnya idham naik bas sekali dengan kitorang . Tapi dia lambat -.- so, kitorang pegi lah dulu . Then , dah sampai kat tempat bas . Syahira suruh tunggu idham 30 minit kat situ -.- sementara tunggu idham sampai , kitorang pegi toilet jap xD k tunggu , dah lama tu sampai bas nya . then , masuk lah kat dalam ou . Tersesat jap , salah naik escalator xD turun balik . Lol . Then , aku call lah ijat , tanya dia kat mana . Dia cakap dah masuk , tapi dia tak tau dia kat mana -.- dia cakap dia tak pernah pegi ou . Haha . Sebab dia duduk rawang . So dia tak biasa kat sini .


Then , kitorang fikir-2 nak tengok cerita apa . Lama gilok ! Haha , then dah decide yang kitorang nak tengok cerita Gila-2 Remaja 2 . Cerita tu start pukul 2 . Masa beli ticket tu , baru pukul 1 . So pegi mamam dulu :3 pegi kat mekdi , takda tempat duduk . So , pegi kat kedai sebelah iaitu KFC :3 makan setengah jam . Then sementara tunggu pukul 2 tu , jalan-2 dulu . Tengok-2 dah pukul 1.50 . Gerak la pegi tempat wayang . Masa dalam wayang tu , nak cari tempat duduk kan , asyiqin terjatuh and tertolak kepit . Lol . tapi kitorang tak nampak sebab gelap . Kalau tak , dah lama aku gelakk xD hahaha . Then masa tengah tengok cerita tu , aku cakap kat ijat yang aku sejuk . Pastu dia amik tangan aku and pegang nak kasi tangan aku panas . Heeee :'> and macam-2 lagi lah . Cerita tu best :D

Lepas habis wayang tu , kitorang tak tau nak pegi mana . Then aku bagi idea pegi rain forest . Okay , gerak lah pegi sana . Date kat situ . Mwehehe :3 kepit and syiqin jealous tengok aku and ijat sweet-2 kat depan mata diorang xD hahaha . So sad :p then , nak balik . Sesat xD tak jumpa jalan balik ke bas . Lol , hahaha . Pastu pusing-2 jumpa pun. heee , ijat and kepit teman kitorang sampai kat tempat bas tu . and , aku salam diaa , naik bas then balik .

K rindu nak date dengan diaa :( dia cakap , masa aku nak naik bas tu , dia rasa nak ikut je aku balik . Awhh , kesian mok aku ni :'3 hehe , nanti insyaallah bulan 6 date yang keempat ! :D btw , kitorang date ni , untuk sambut annivasary yang ke 1 tahun ! Weeeeee ~ Dear Mok , i miss you :') hewhew , okay lah . Sampai sini je post untuk kali ni xD sambung lagi di lain hari . Post bersambung bila-2 masa nanti eh . Hehe xD btw , abaikan semua TYPO yang adaaa ! And thankyou for visiting my bloggie :3 last word , iloveyou ijat :* byebye , assalamualaikum ;)

OLD
IEYKA
Sunday, 10 February 2013 18:48 | 0 comments

Assalamualaikum guys :> hey , kita nak story something niyy . About kawan baik kitaaaaaaaaaaa :'< nama dia Nurul Atikah . Nickname : Iykaa . K , dia ni gila-2 tauu . Memang best ah hang dengan dia . Kalau korang hang sekali pun , mesti takkan berhenti gelak punya ah . Wuuu , happy sangat bila ada dengan diaaaaa :'D

 When we first talked to each other ,
I knew we would always be friends .
Our friendship has kept on growing ,
and we will be here for you to the end Iykaa :')

It's the times we're so crazy,
that people think we're high.
It's the times we laugh so hard,
we can't help but cry.
It's all the inside jokes
and "remember whens".
those are all the reasons
that we're best friends!


Hmm , ni gambar-2 iykaa . MEMORIES :'>

















Hmm , tu je yang ada . Hari tu dapat peluk dia buat kali terakhir :'( Ya Allah , kenapa lah dia mesti pindah ? Hm . Weh , kitorang kat sini takkan lupakan kau tau . Friendship takkan terpisah walaupun kita saling berjauhan :') Kau pun sama . Jaga diri baik-2 kat sana . Bye , assalamualaikum :'<

OLD
30.1.2013 :>
Thursday, 31 January 2013 06:16 | 0 comments



Heyyoo ! Assalamualaikum awak disana tu :> eh , kita nak cerita something nii . Nak tahu kenapa title dia 30hb ? Nak tahu ? Haaa , saya mau cerita lah nii . Baca sampai habis tau . Heee :3 okay , nak start nii ! Semalam kan , monthsarry kita dengan mok ite :3 *meoww , meoww *tetiba -.- haha , k sambung balik . Nak tahu yang ke berapa bulan ? Yang ke-10 bulan dah . Wuuuu ~ antara yang ramai-2 ex Rabiatul , dengan dia ni lah yang paling lama k <: *bak kata asyiqin , so suweet :3 hahaha . Tengah busan ni , tulah nak update cerita baru nii . Home alone ._. heheeeee :D eh , ijat comel . K tu je yang nak di cerita . See you on the other entry . Insyaallah :') hehe , abaikan kalau ada typooo . Thankyou for reading Awak ↖ Awak ↗ Awak ↙ Awak → Awak ↓ Awak ↩ Awak ↪ Awak ↩ Awak ↲ Awak ↯ Awak ↰ Awak ↷ Dan Awak . Byebye :* assalamualaikum :)

OLD
FRIENDS :')
Thursday, 17 January 2013 23:43 | 0 comments

Muka kitaorang lebih kurang sama kan ? :D ramai cakap yang kitaorang ni kembar . Sampai cikgu disilpin pun cakap macam tu . Wuuu ~

Spot me :>

xx

Heyy , kami hanya berkawan :) yang lelaki tu Ketua kelas , and me Penolong ketua kelas :D *ni time 2012

Ni pulak syahira and hidayat :D *masa kat i-city .
*i-city

Krishan *at i-city

Syahira , Hikmah and Afiqah *at i-city

kat luar snow walk :)

*i-city

*i-city

Mereka sentiasa berposing dengan cantik , agak-2 boleh jadi model tak ? Hahaha :>

Awhh , so suweet . Tapi mereka hanya kawan :)

Comelkan mereka ? :D

*at taman seni islam

*at taman seni islam

*at taman seni islam

*at chocolate factory

*at chocolate factory

*wall of chocolate bar :D

*at chocolate factory

*at chocolate factory

Heyy , kami di new zealand xD

Syahira and Hanisa :)

Sahira :>

Syahira , Sahira and Hanisa

Muhaniza and me :)

Syahira , Hanisa and Hikmah :)

Izzati Akhma *at stadium bukit jalil sempena merdeka :D kami adalah peserta 

Twins right ? :D

At McD

*at stadium bukit jalil sempena merdeka :D kami adalah peserta 

Peacee ! :D

*at stadium bukit jalil sempena merdeka :D kami adalah peserta

*at stadium bukit jalil sempena merdeka :D kami adalah peserta 

*at stadium bukit jalil sempena merdeka :D kami adalah peserta 

*at stadium bukit jalil sempena merdeka :D kami adalah peserta 

*at OU

*at stadium bukit jalil sempena merdeka :D kami adalah peserta 

*at stadium bukit jalil sempena merdeka :D kami adalah peserta 

At OU

At OU

At McD

At school canteen

*at stadium bukit jalil sempena merdeka :D kami adalah peserta 

*at stadium bukit jalil sempena merdeka :D kami adalah peserta 

*at stadium bukit jalil sempena merdeka :D kami adalah peserta 

At Taman Meranti 

At school

:3

Hanisa :)

I love you :')

Meowww :3

Peace !

Nabilah .

Kadet Bomba !

Muka kepenatan lepas habis kawad :p

At Taman meranti

Twins :)

Iykaa , Soleha and Ain ;)

Amizah *bakal penyisat . Maizatul *le' skater

Hanisa and Acap . *hanya kawan :)

Mariam *oh my old friend , i miss you :')

Mariam *oh my old friend , i miss you :')

Syahira and Mariam *oh my old friend , i miss you :')

Peace ! :D

At padang sekolah :)

Bomba :3

Nabilah and Asyiqin

Us ! *Makeup by Iykaa ;)

Ngeee ~ *Makeup by Iykaa ;)

Khadijah and Asyiqin :)

Aisyah and me :)

Izzati Nur Nadiah *pemain badminton peringkat negeri :)

Me and Asyiqin . *time dalam bas otw pergi lawatan :D

THAT'S ALL FOR TODAY . NI SEMUA KENANGAN 2012 :') banyakkan ? Haha , kebanyakkannya muka syahira je . Hohoho :> okay lah , byebye  assalamualaikum ;)

OLD
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم . Heyy, you have been land on my bloggie ! Please be nice here and stay awesome okay ?